Praktische informatie

Ik neem tijdelijk geen nieuwe cliënten aan.

Praktisch informatie en tarieven

  


Soorten consultaties: individueel of samen, face to face of digitaal?


Het kan zinvol zijn om samen met je partner te komen op koppeltherapie. Dit is echter geen must, je bent ook alleen welkom voor een individueel gesprek

 

Doordat elk contact anders verloopt, is het onmogelijk om op voorhand te bepalen hoeveel sessies er nodig zijn. Psychotherapie is maatwerk. Voor sommige mensen zijn een aantal sessies voldoende, anderen hebben baat bij een langdurige begeleiding. In overleg wordt bepaald wat de frequentie van de afspraken zal zijn en of die vermeerderd, dan wel verminderd, wordt. De eerste afspraak is altijd een intakegesprek. Zo kan ik aan de hand van je verhaal en verwachtingen een inschatting maken welke mogelijkheden er bij jou of jullie passen. Het tarief en de tijdsduur van een intakegesprek zijn identiek aan een vervolgconsultatie.


Digitale consultaties zijn enkel mogelijk nadat er minstens eenmaal een face to face gesprek is gebeurd of indien noodzakelijk wegens COVID-19 maatregelen. 


Wanneer en waar gaan de consultaties door?


Gesprekken kunnen doorgaan op elke dag van de werkweek en op zaterdagvoormiddag. Deze gebeuren op afspraak. 


Gelieve me 48u op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan of zelf via de online agenda de afspraak te annuleren. Bij annulaties binnen de 48u voorafgaand aan de afspraak wordt de helft van de consultatie aangerekend. Een consultatie die minder dan 24u op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.


Om mijn praktijk te bereiken, stel je de GPS best in op de Ardooisesteenweg nr. 80, dit huis is gelegen op het kruispunt met de Spinnersstraat. Je slaat de Spinnersstraat in en rijdt de straat volledig door tot de OLV-markt. Daar kan u vier uren gratis parkeren met parkeerschijf. Mijn praktijk bevindt zich op de hoek van de OLV-markt en de Spinnersstraat te Roeselare (witte hoekhuis, Spinnersstraat 66), dit is op minder dan vijf minuten wandelafstand van het station in Roeselare.

 

Kostprijs?


Individuele gesprekken duren 50 minuten en kosten 55€ (overdag) en 65€ (na 17.00 en op zaterdag)

Koppeltherapie duurt 50 minuten en kost 70€ (overdag) en 80€ (na 17.00 en op zaterdag)

 

De betaling gebeurt na iedere consultatie. Je kan met cashgeld betalen of via het scannen van een QR-code (app Bancontact of Payconiq). Er is geen bankterminal voor elektrische betalingen aanwezig op mijn kabinet.


Rekeningnummer: BE 62 7360 6589 1861 

BIC: KRED BE BB

Bank: KBC


Nuttige informatie


Wanneer een consultatie bezig is, wordt er geen telefoon opgenomen, zodat het gesprek niet gestoord wordt. Je kan wel een bericht achterlaten waarna je zo spoedig mogelijk teruggebeld zal worden of je kan jouw vragen mailen naar veerle.vandaele@relatietherapie.net


Sinds de pandemie Covid-19, houd ik me exact aan de afgesproken vijftig minuten therapietijd zodat ik tussen elke consultatie door tijd vrij heb om de ruimte voldoende te kunnen verluchten. 

 

Gelieve via onderstaande knop een afspraak te maken.